YHTEYS™

Kuuden kuukauden kasvuryhmä 2021

Dr. Jani Roman

Yhteys itseen ja elämään

Alkaa 23.1.2021

Edullisempi hinta 15.11. saakka

robert-lukeman-_RBcxo9AU-U-unsplash.jpg
 

Mikä on kaikkein tärkeintä? Minä uskon, että se on aito yhteys itseensä, läheisiinsä ja elämään.

Tämä kasvuryhmä on sinulle, joka:

 • olet valmis kohtaamaan itsesi, elämäntarinasi ja kasvumahdollisuutesi

 • olet valmis astumaan dialogiin, jossa myötätunto ja hyväksyntä ovat läsnä

 • tunnet, että perhekonstellaatio antaa sinulle itsetuntemuksen ja kasvun eväitä

 • haluat todella kasvaa ihmisenä ja vahvistua omana itsenäsi


Yhteys™ on kuuden kuukauden elävä ja dialoginen kasvuryhmä, jossa saat tehdä konstellaatioita omista kysymyksistäsi ja jakaa muiden kanssa ajatuksiasi, tunteitasi ja kokemuksiasi turvallisessa ympäristössä.

Yhteys™ on uudenlainen kasvuryhmä, joka tapahtuu koronaturvallisesti verkon kautta, mutta joka saavuttaa läheisyyden, tunnekokemuksen ja parantavan läsnäolon tavalla, jota ei välttämättä saavuteta edes perinteisissä kasvuryhmissä.

Kasvuryhmän ytimessä ovat kuukausittain tapahtuvat kokoontumiset, joissa ohjaan useita konstellaatioita – tässä ja nyt – ja joissa käymme aitoa yhteistä dialogia elämän tärkeimmistä kysymyksistä. Näistä kokoontumisista tulevat myös tallenteet, jotka ovat katsottavissa koko ryhmän ajan.

 

Miten perhekonstellaatio vie meidät syvään yhteyteen elämän kanssa?

Kokemus itsestäsi, elämästäsi ja mahdollisuuksistasi ovat muodostuneet perhesuhteittesi kautta. Tapa, jolla äiti ja isä ovat sinua katsoneet ja koskettaneet, ovat luoneet minäkuvasi. Nämä varhaiset vuorovaikutussuhteet eivät kuitenkaan ole menneisyydessä, vaan ne elävät tässä ja nyt. Ne elävät sisällämme, ja me projisoimme ne ympärillemme niin kauan, kunnes niiden osalta on tapahtunut täydellinen rentoutuminen.

Perhekonstellaatio auttaa meitä tunnistamaan sisäistetyissä suhteissamme olevia jännitteitä ja työstämään niitä tavalla, joka eheyttää niitä, lisää ymmärrystämme, kasvattaa meitä ihmisinä – ja auttaa rentoutumaan. Saavutamme yhteyden todellisuuteen. Heräämme sumusta.

Perhekonstellaatio avaa meille näkökulmia itsestämme ja perheestämme, joita emme välttämättä olisi osanneet kertoa missään terapiassa – ja juuri se saattaa avata solmut, joissa olemme huomaamattamme olleet kiinni, ja jotka ovat estäneet meitä elämän monissa käänteissä.

Erityistä menetelmässä on, että saamme niin paljon jokaisen konstellaatiosta, siis vaikka se ei olisi oma konstellaatiomme – ongelmamme ja haasteemme ovat niin yhteisiä, ja ytimeltään ne kiteytyvät samoihin kysymyksiin.

Vapaudumme painolasteista. Ja samalla kasvamme ihmisinä. Ymmärrämme enemmän omasta paikastamme elämässä. Avaamme yhteyden itseemme, muihin ja elämään. Olemme omassa voimassamme. Tämä heijastuu läheisiimme. Voimme olla heille läsnä. Voimme rakastaa ilman painolastia.

Perhekonstellaation on kehittänyt saksalainen psykoanalyytikko Bert Hellinger (1925-2019). Olen opiskellut menetelmää hänen luonaan Itävallassa.

 

Yhteys™-kasvuryhmän rakenne

 1. Kerran kuukaudessa puolen päivän mittainen (4 h) live Zoom-tapaaminen, jossa alustan aiheeseen liittyen, ohjaan meditaation ja useita konstellaatioita kysymyksistänne, ja jossa saat turvallisesti jakaa ajatuksiasi, tunteitasi ja kokemuksiasi pienryhmissä. Koko ryhmän osuuksista tulee tallenne, johon voit palata koko kasvuryhmän ajan. Huom! Toisen kuukauden tapaamiskerta on kaksipäiväinen ja tapahtuu la-su.

 2. Kerran kuukaudessa ohjaan kehittämäni syvällisen 1,5 tunnin mittaisen Meet Awarely -prosessin, jossa voit kehittää läsnäolosi- ja kohtaamisen kykyäsi. Toteutetaan Zoomin avulla.

 3. Kolmen hengen ystäväpienpiiri, joka on turvallinen suljettu pienryhmä ja jossa voitte jakaa ja tukea toisianne säännöllisesti läpi koko kasvuryhmän ajan. Ryhmä voi sopia käyttääkö Zoomia, Messengeriä, Skypeä tai jotain muuta videopuhelutyökalua.

 4. Lisäksi annan sinulle harjoituksia ja meditaatioita, joilla työstät omia kysymyksiäsi, ihmissuhteitasi ja yhteyttäsi elämään.

 5. Facebook-ryhmä, jossa voit jakaa kokemuksistasi ja oivalluksistasi.


Kasvuryhmään osallistuminen on helppoa, tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin.

 

Sisältö ja aikataulu

1. Kuukausi (tammikuu): Läsnäolon syventäminen

 • Puolen päivän mittainen tapaaminen Zoomissa la 23.1.2021 klo 9-13

 • 1,5 tunnin mittainen ohjattu Meet Awarely -prosessi to 4.2. klo 18-19:30

 • Kaksi ystäväpienpiirin jakamistapaamista á 2 tuntia ryhmän sopimana aikana

​2. Kuukausi (helmikuu): Alkuperäisen perheen eheyttäminen ja systeemisen ymmärryksen syventäminen

 • Viikonloppuna tapahtuva tapaaminen Zoomissa la 20.2. klo 9-13 ja su 21.2. klo 9-13

 • 1,5 tunnin mittainen ohjattu Meet Awarely -prosessi to 4.3. klo 18-19:30

 • Kaksi ystäväpienpiirin jakamistapaamista á 2 tuntia ryhmän sopimana aikana

​3. Kuukausi (maaliskuu): Nykyisen elämäntilanteen ja ihmissuhteiden eheyttäminen

 • Puolen päivän mittainen tapaaminen Zoomissa la 20.3. klo 9-13

 • 1,5 tunnin mittainen ohjattu Meet Awarely -prosessi to 1.4. klo 18-19:30

 • Kaksi ystäväpienpiirin jakamistapaamista á 2 tuntia ryhmän sopimana aikana

​4. Kuukausi (huhtikuu): Kohtaaminen – itsensä ja Toisen Ihmisen

 • Puolen päivän mittainen tapaaminen Zoomissa la 17.4. klo 9-13

 • 1,5 tunnin mittainen ohjattu Meet Awarely -prosessi to 29.4. klo 18-19:30

 • Kaksi ystäväpienpiirin jakamistapaamista á 2 tuntia ryhmän sopimana aikana

​5. Kuukausi (toukokuu): Oman valon löytäminen – elämän perustaminen merkityksellisyydelle – yhteys Elämään

 • Puolen päivän mittainen tapaaminen Zoomissa la 15.5. klo 9-13

 • 1,5 tunnin mittainen ohjattu Meet Awarely -prosessi to 27.5. klo 18-19:30

 • Kaksi ystäväpienpiirin jakamistapaamista á 2 tuntia ryhmän sopimana aikana

​6. Kuukausi (kesäkuu): Oman polun kulkeminen yhteydessä, läsnäolossa ja rakkaudessa

 • Puolen päivän mittainen tapaaminen Zoomissa la 12.6. klo 9-13

 • 1,5 tunnin mittainen ohjattu Meet Awarely -prosessi ke 16.6. klo 18-19:30

 • Kaksi ystäväpienpiirin jakamistapaamista á 2 tuntia ryhmän sopimana aikana

 

Hinta

Kasvuryhmän hinta on vain 129 euroa kuukaudessa (eli yhteensä 774 euroa), kun ilmoittaudut 15.11. mennessä. Normaalihinta on 159 euroa/kk (954 euroa).

Voit maksaessasi kurssin valita maksun yhdessä tai useassa osassa (valitse silloin Jousto 30 päivää maksuaikaa, jonka voit muuttaa osamaksuksi, maks. 36 kk).

 
 

Dr. Jani Roman

Kun suljen livelähetyksen, istun hetken hiljaa silmät kiinni. Valtava aalto on kulkenut ylitsemme ja nyt on vain oltava hetki hiljaa. Antaa kaiken laskeutua. Antaa sen versoa, mikä on alkanut itää.

”Olet tehnyt uskomattoman työn sydämellä ja taidolla ja samalla avannut jotain ainulaatuista.” Kristiina Kurki-Suonio, konstellaatio-ohjaaja.

"Olen saanut kursseistasi, konstellaatiopäivistäsi ja webinaareistasi valtavasti lisää ymmärrystä työhön ja elämään! Hakeuduin oppiisi, sillä yksi elämäni ohjenuora on: Opi parhailta. Olet käytännönläheinen, sydämellinen, ja tietomääräsi ja kokemuksesi on vaikuttava. Myös tapasi kannustaa ihmiset aitoon dialogiin on hyvin inspiroivaa. Luot tilaa jakamiselle, ja se on tärkeää. Olen parin viime vuoden aikana kuunnellut varmaankin jokaisen webinaarisi, ja tapasi selittää asioita yhä uusilla tavoilla saa joka kerta jotain selkeytymään sisälläni. Jotain muuttuu. Kiitos."

Kaija Solana, muutosvalmentaja, coach, puhuja, kirjoittaja

”Mindfulness-, oma voima- ja pieniä ihmeitä-kurssisi ovat avanneet aivan erilaisen tavan meditoida ja työstää omia tuntemuksia. Olen saanut oma voima kurssin harjoituksista oivalluksia sukupolvien yli siirtyvästä taakasta ja uusista tavoista lähestyä tätä asiaa ja etenkin tunteita, joille en osannut aikaisemmin nimetä lähdettä. Kiitos sinulle upeista koulutuksistasi. Vien niitä sydämessäni eteenpäin saatuani niistä itse paljon voimaa.”

”Maailman rakkaudellisimmat kurssit! Olen saanut hermoston ja hormonitoiminnan tasapainoon sekä erityisen pahat selkäkivut ovat pienentyneet niin että voin taas kävellä ja pystyn pitämään niitä edelleen hallinnassa ilmaisen Mindfulness-lahjasi harjoituksien avulla. Olen saanut uuden elämän. Olen niin kiitollinen. LÄMMIN KIITOS, JANI ❤️”

”Olen saanut ja oivaltanut kurssien aikana ja edelleenkin enemmän kuin olen osannut odottaa. Olen saanut syvällistä ymmärrystä elämästä, evoluutiosta, ihmisenä olemisesta, anteeksiannosta ja armosta. Olen todellakin tullut kotiin rakkaiden vanhempieni luo, mutta kasvuprosessi jatkuu yhä syvemmälle ja laajemmalle. On uuden alku. Sellaisen elämän alku, joka on täynnä rakkautta. Olen kiitollinen, että minulle ikään kuin tuotiin tilaisuus osallistua lämminhenkisille kursseillesi, juuri kun kipeimmin kaipasin vastauksia. Olet ollut minulle tässä ajassa tärkeä ja läheiseltä tuntuva ihminen. On ollut niin helppo ymmärtää ja allekirjoittaa kaiken mitä olet kertonut ja ohjannut. Arvostan sinua suuresti lämminhenkisenä ja empaattisena ihmisenä sekä ammattitaitoisena ohjaajana. Sinulla on suuri sydän ❤️"

Oma voima™ -verkkokurssilla on ollut osallistujia yli 400 ja palautteiden keskiarvo on 4,7 (asteikko 1-5).

Pieniä ihmeitä™ -verkkokoulutuksessa on ollut osallistujia yli 80 ja palautteiden keskiarvo on 4,6.

Läsnäolon ydin™ -mindfulnesskurssi on Suomen suosituin, yli 7000 osallistujaa ja palautteiden keskiarvo on 4,4.


Olen kouluttautunut syvällisesti terapiaan (seitsemänvuotinen psykodraamaohjaajakoulutus ja intensiivinen perhekonstellaation opiskelu mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin luona). Olen kokenein konstellaatioterapeutti Suomessa ja monipuolisesti syventynyt ihmisenä kasvuun ja myös yhteisöjen kehittämiseen. Minulle tutkimustyö ja -tieto on tärkeä pohja, jonka tulee yhdistyä syvään itsetuntemukseen. Keskeisin asia ihmisenä kasvussa on mielestäni myötätunnon kehittyminen, joka on erottamattomasti yhteydessä ihmisen suhteeseen omien vanhempiensa kanssa.

Olen tekniikan tohtori, väitellyt työpsykologiasta aiheena dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä. Olen myös psyko- ja sosiodraaman TRO, Master of Quality ja tuotanto- ja energiatalouden DI.

 

Enlightened Dialogue

on luomani alusta kohtaamisille, joissa on valoa. Enlightened tarkoittaa valistunutta, valaistunutta ja valveutunutta. Se viittaa syvälliseen ymmärrykseen ihmisestä ja hänen haasteistaan. Aiemmin olen toteuttanut ihmisenä kasvun kursseja ja koulutuksia sekä terapiaryhmiä Dialogi-instituutin kautta, mutta uudessa järjestyksessä Dialogi-instituutti keskittyy tutkimusten tekemiseen, Enlightened Dialogue ihmisenä kasvua tukeviin kohtaamisiin ja Systems Enlightenment organisaatioiden kehittämiseen.

 

tel. 0500 762 772

 • Facebook

©2020 by Enlightened Dialogue. Proudly created with Wix.com