SYVIN KYSYMYKSESI

Dr. Jani Roman

7.11.2020 klo 9-15
Edullisempi hinta 25.10. saakka

jeremy-bishop-7KLUhedmR2c-unsplash.jpg

Mikä on se kysymys, asia tai tekijä, joka eniten vaikuttaa onneesi? Joka vaikuttaa valintoihisi, tekemiseesi, tunteisiisi – ja sitä kautta onnistumiseesi ihmissuhteissa ja työssä.

Oletko valmis kohtaamaan syvimmän kysymyksesi? Olen ohjannut satoja perhekonstellaatioita, satoja organisaatiokonstellaatioita, ja yhä selkeämmin ymmärrän, että jokaisella on syvä ydinkysymys, joka leimaa hänen elämäänsä. Elämäntarinamme, jota kerromme itsellemme ja muille, ei välttämättä kerrokaan syvimmästä ytimestämme, vaan ohjaakin meidät hakoteille. Tarinamme saattaa estää meitä tunnistamasta sitä kaikkein syvintä kysymystämme.

Ydinkysymys on kuitenkin mahdollista tunnistaa ja kohdata. Sen kohtaaminen tuo syvän vapauden tunteen ja elämässä alkaa versota uusi suunta.

Tämän päivän aikana saat tutkia syvintä kysymystäsi. Ohjaan päivän aikana useita perhekonstellaatioita, jotka tukevat jokaista osallistujaa oman syvimmän kysymyksen tunnistamisessa ja työstämisessä. Jokainen saa myös henkilökohtaisen työskentelyn ydinkysymyksensä kohtaamisesta.

Kenelle?

Päivä sopii kaikille, jotka ovat valmiita aidosti työstämään itseään. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta perhekonstellaatiosta, mutta kokeneetkin konstelloijat voivat saada tästä päivästä käänteentekeviä oivalluksia.

Miten tehdä konstellaatioita virtuaalisesti?

Olen ohjannut kymmeniä konstellaatioita verkon kautta ja jatkuvasti kehittänyt tapoja syvällisen työskentelyn tekemiseksi. Verkkoryhmissäni saavutetaan yhtä syvällinen kokemus perhekonstellaatioista kuin läsnäolevissa ryhmissä. Teemme useiden sukupolvien ylittäviä konstellaatiota yhtä helposti kuin läsnäolevissa ryhmissä. Voimme tehdä tällaisen konstellaation usealla tavalla, mutta oleellista ei ole tekniikka, vaan ymmärrys siitä, mitä teemme.

Aika: 7.11.2010 klo 9-15

Paikka: Zoom, saat linkin ostettuasi kurssipäivän.

Hinta: 89 euroa 25.10 asti, sen jälkeen 140 euroa.

Ohjaaja: Jani Roman on perhekonstellaation pioneereja Suomessa. Hän on vienyt systeemistä ymmärrystä ja konstellaatiota määrätietoisesti eteenpäin ja kehittänyt myös menetelmän hyödyntämistä virtuaalisesti verkon kautta.

Miten perhekonstellaatio vie meidät syvään yhteyteen elämän kanssa?

Kokemus itsestäsi, elämästäsi ja mahdollisuuksistasi ovat muodostuneet perhesuhteittesi kautta. Tapa, jolla äiti ja isä ovat sinua katsoneet ja koskettaneet, ovat luoneet minäkuvasi. Nämä varhaiset vuorovaikutussuhteet eivät kuitenkaan ole menneisyydessä, vaan ne elävät tässä ja nyt. Ne elävät sisällämme, ja me projisoimme ne ympärillemme niin kauan, kunnes niiden osalta on tapahtunut täydellinen rentoutuminen.

Perhekonstellaatio auttaa meitä tunnistamaan sisäistetyissä suhteissamme olevia jännitteitä ja työstämään niitä tavalla, joka eheyttää niitä, lisää ymmärrystämme, kasvattaa meitä ihmisinä – ja auttaa rentoutumaan. Saavutamme yhteyden todellisuuteen. Heräämme sumusta.

Perhekonstellaatio avaa meille näkökulmia itsestämme ja perheestämme, joita emme välttämättä olisi osanneet kertoa missään terapiassa – ja juuri se saattaa avata solmut, joissa olemme huomaamattamme olleet kiinni, ja jotka ovat estäneet meitä elämän monissa käänteissä.

Erityistä menetelmässä on, että saamme niin paljon jokaisen konstellaatiosta, siis vaikka se ei olisi oma konstellaatiomme – ongelmamme ja haasteemme ovat niin yhteisiä, ja ytimeltään ne kiteytyvät samoihin kysymyksiin.

Vapaudumme painolasteista. Ja samalla kasvamme ihmisinä. Ymmärrämme enemmän omasta paikastamme elämässä. Avaamme yhteyden itseemme, muihin ja elämään. Olemme omassa voimassamme. Tämä heijastuu läheisiimme. Voimme olla heille läsnä. Voimme rakastaa ilman painolastia.

Perhekonstellaation on kehittänyt saksalainen psykoanalyytikko Bert Hellinger (1925-2019). Olen opiskellut menetelmää hänen luonaan Itävallassa.

Webinaarikuvakollaasi_edited.png

Dr. Jani Roman

Kun suljen livelähetyksen, istun hetken hiljaa silmät kiinni. Valtava aalto on kulkenut ylitsemme ja nyt on vain oltava hetki hiljaa. Antaa kaiken laskeutua. Antaa sen versoa, mikä on alkanut itää.

”Olet tehnyt uskomattoman työn sydämellä ja taidolla ja samalla avannut jotain ainulaatuista.” Kristiina Kurki-Suonio, konstellaatio-ohjaaja.

"Olen saanut kursseistasi, konstellaatiopäivistäsi ja webinaareistasi valtavasti lisää ymmärrystä työhön ja elämään! Hakeuduin oppiisi, sillä yksi elämäni ohjenuora on: Opi parhailta. Olet käytännönläheinen, sydämellinen, ja tietomääräsi ja kokemuksesi on vaikuttava. Myös tapasi kannustaa ihmiset aitoon dialogiin on hyvin inspiroivaa. Luot tilaa jakamiselle, ja se on tärkeää. Olen parin viime vuoden aikana kuunnellut varmaankin jokaisen webinaarisi, ja tapasi selittää asioita yhä uusilla tavoilla saa joka kerta jotain selkeytymään sisälläni. Jotain muuttuu. Kiitos."

Kaija Solana, muutosvalmentaja, coach, puhuja, kirjoittaja

”Mindfulness-, oma voima- ja pieniä ihmeitä-kurssisi ovat avanneet aivan erilaisen tavan meditoida ja työstää omia tuntemuksia. Olen saanut oma voima kurssin harjoituksista oivalluksia sukupolvien yli siirtyvästä taakasta ja uusista tavoista lähestyä tätä asiaa ja etenkin tunteita, joille en osannut aikaisemmin nimetä lähdettä. Kiitos sinulle upeista koulutuksistasi. Vien niitä sydämessäni eteenpäin saatuani niistä itse paljon voimaa.”

”Maailman rakkaudellisimmat kurssit! Olen saanut hermoston ja hormonitoiminnan tasapainoon sekä erityisen pahat selkäkivut ovat pienentyneet niin että voin taas kävellä ja pystyn pitämään niitä edelleen hallinnassa ilmaisen Mindfulness-lahjasi harjoituksien avulla. Olen saanut uuden elämän. Olen niin kiitollinen. LÄMMIN KIITOS, JANI ❤️”

”Olen saanut ja oivaltanut kurssien aikana ja edelleenkin enemmän kuin olen osannut odottaa. Olen saanut syvällistä ymmärrystä elämästä, evoluutiosta, ihmisenä olemisesta, anteeksiannosta ja armosta. Olen todellakin tullut kotiin rakkaiden vanhempieni luo, mutta kasvuprosessi jatkuu yhä syvemmälle ja laajemmalle. On uuden alku. Sellaisen elämän alku, joka on täynnä rakkautta. Olen kiitollinen, että minulle ikään kuin tuotiin tilaisuus osallistua lämminhenkisille kursseillesi, juuri kun kipeimmin kaipasin vastauksia. Olet ollut minulle tässä ajassa tärkeä ja läheiseltä tuntuva ihminen. On ollut niin helppo ymmärtää ja allekirjoittaa kaiken mitä olet kertonut ja ohjannut. Arvostan sinua suuresti lämminhenkisenä ja empaattisena ihmisenä sekä ammattitaitoisena ohjaajana. Sinulla on suuri sydän ❤️"

Oma voima™ -verkkokurssilla on ollut osallistujia yli 400 ja palautteiden keskiarvo on 4,7 (asteikko 1-5).

Pieniä ihmeitä™ -verkkokoulutuksessa on ollut osallistujia yli 80 ja palautteiden keskiarvo on 4,6.

Läsnäolon ydin™ -mindfulnesskurssi on Suomen suosituin, yli 7000 osallistujaa ja palautteiden keskiarvo on 4,4.


Olen kouluttautunut syvällisesti terapiaan (seitsemänvuotinen psykodraamaohjaajakoulutus ja intensiivinen perhekonstellaation opiskelu mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin luona). Olen kokenein konstellaatioterapeutti Suomessa ja monipuolisesti syventynyt ihmisenä kasvuun ja myös yhteisöjen kehittämiseen. Minulle tutkimustyö ja -tieto on tärkeä pohja, jonka tulee yhdistyä syvään itsetuntemukseen. Keskeisin asia ihmisenä kasvussa on mielestäni myötätunnon kehittyminen, joka on erottamattomasti yhteydessä ihmisen suhteeseen omien vanhempiensa kanssa.

Olen tekniikan tohtori, väitellyt työpsykologiasta aiheena dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä. Olen myös psyko- ja sosiodraaman TRO, Master of Quality ja tuotanto- ja energiatalouden DI.

Enlightened Dialogue

on luomani alusta kohtaamisille, joissa on valoa. Enlightened tarkoittaa valistunutta, valaistunutta ja valveutunutta. Se viittaa syvälliseen ymmärrykseen ihmisestä ja hänen haasteistaan. Aiemmin olen toteuttanut ihmisenä kasvun kursseja ja koulutuksia sekä terapiaryhmiä Dialogi-instituutin kautta, mutta uudessa järjestyksessä Dialogi-instituutti keskittyy tutkimusten tekemiseen, Enlightened Dialogue ihmisenä kasvua tukeviin kohtaamisiin ja Systems Enlightenment organisaatioiden kehittämiseen.