Etsi
  • Jani Roman

Onko rakkaudella mahdollisuus?Olen joululoman alusta lähtien meditoinut paljon päivittäin ja katsonut elämääni ja mikä on minulle merkityksellistä.


Elämän tärkeimmät asiat liittyvät tunteisiin, ja ne taas liittyvät ihmissuhteisiin, jotka olemme sisäistäneet. Nämä sisäistetyt rakenteet määrittävät mahdollisuutemme kokea onnea, vapautta ja olla omassa voimassamme.


Vasta kohdattuamme nämä rakenteet tiedämme kuka olemme.


Ja samalla vapautuu se, mitä luulimme olevamme.


Me olemme elämän potentiaali, joka haluaa kasvaa, laajentua.


Tuo liike ei välttämättä ole ulospäin, vaan laajentuminen voi, ja onkin, sisäistä.


Millä tavalla me sitten laajennumme?


Myötätunto ja rakkaus ovat ihmeellisiä voimia. Ne tuntuvat usein etäisiltä, toisinaan jopa naiiveilta ajatuksilta.


Olen miettinyt niiden olemusta paljon. Etsinyt niitä meditaatiossa. Katsonut elämäni rakenteita ja tutkinut, onko niissä sijaa myötätunnolle ja rakkaudelle.


Joskus aiemmin pidin niitä itsestään selvinä. Sitten aloin epäillä.


Ehkä en ollutkaan rehellinen itselleni. Ehkä sellaisia ei minusta löydykään.


Mutta sitten meditaatiossani ymmärsin, että ne eivät löydykään etsimällä.


Ne löytyvät kohtaamalla elämäni ihmiset.


Tässä perhekonstellaation prosessissa paljastuu rakkauden ja myötätunnon voima ja mahdollisuus. Ensin se tulee kipuna, sitten, jos jatkan kohtaamista, murtuu kylmyyden muuri, ja lämmin valo virtaa kaikkialle.


Sillä me RAKASTAMME.


Ja rakkaudessa me laajenemme. Elämä sitä ennen oli pienenä kyyhöttelyä, luvattomalla maalla hiipimistä.


Nyt voimme rakastaa ilman esteitä.


Uskon, että se on jokaisen suunta, jokaisen matka.

Eheytymisen aika - sisäisesti ja ihmisten välillä Maksuton webinaari 18.1.2021 klo 18-19:30 Jani Roman Miten kohdata korona-aika, salaliittoteoriat, populistiset poliittiset liikkeet, ilmastonmuutos ja ihmisenä kasvu? Pohdin tässä webinaarissa tähän liittyviä kysymyksiä ja miten mindfulness ja systeeminen ymmärrys voivat auttaa meitä. Tämä webinaari valmistelee myös seuraavan päivän yhteistä konstellaatiota (ilmoittauduttava erikseen). > Ilmoittaudu

Eheytymisen aika osa 2 - konstellaatio Maksuton webinaari 19.1.2021 klo 18-19:30 Jani Roman Miten eheyttää salaliittoteorioihin uskovien ja muiden ihmisten suhteita. Tutkimme mitä on kaiken taustalla ja mikä yhdistää ja mikä erottaa ihmisiä. Etsimme tietä keskinäiselle arvostukselle ja rakkaudelle. Teemme yhteisen konstellaation, jossa tutkimme tätä. Sen jälkeen on aikaa keskustelulle.

> Ilmoittaudu

135 katselukertaa1 kommentti