Etsi
  • Jani Roman

Kohtaaminen Petersonin kanssaKerronpa pienestä konstellaatiosta, jossa kohtasin Jordan B. Petersonin. Tein sen nuoren miehen vuoksi, joka mietti kovasti omaa suhdettaan tuohon kanadalaiseen psykologian professoriin. Nuori mies oli myös huolissaan minun suhtautumisestani, koska olin puhunut kriittisesti Petersonista.


Asetuimme seisomaan Petersonia vastapäätä. Pian nuori mies sanoi, että haluaa mennä häntä lähemmäs. Sanoin että mene vain siihen kohtaan, mikä tuntuu sinusta hyvältä.


Katsoin Petersonia ja sanoin: ”Olen inspiroitunut sinun viesteistäsi, se antaa minulle paljon. Sain kuunnella sinua livenä. Olen kiitollinen, että tulit tänne saakka. Teet ison työn. Sillä on suuri merkitys monelle.”


Sanominen tuntui tärkeältä ja todelta. Tunsin oloni levolliseksi.

Nuori mies huokaisi ja sanoi, että hänen olonsa helpottui. Sitten hän sanoi, että hän haluaisi auttaa Petersonia, pitää häntä pystyssä.


Sanoin että mielenkiintoista.


Sitten pyysin häntä sanomaan Petersonille: ”Olet kiertänyt puhumassa yli 200 000 ihmiselle, et tarvitse minun pystyssä pitämistäni.”


Mies sanoi sen ja tunsi olonsa helpottuneeksi. Sitten hän sanoi, että hän voi tulla pois Petersonin luota.


Sanoin, että minulla on tunne, että haluan kääntyä vasemmalle. Tunsin, että sinne olemme menossa. Siellä on elämä. Nuori mies sanoi, että hän haluaa tulla siihen vierelleni katsomaan samaan suuntaan.


Nuori mies sanoi, että hän kokee, että Peterson kääntyy samaan suuntaan. Nauroin, koska olin kokenut samaa. Nuori mies sanoi, että Peterson tulee tähän meidän rinnallemme.


Niin me kaikki kolme seisoimme ja katsoimme samaan suuntaan, eteenpäin. Jokainen omalla paikallaan, vapaana. Rinnassa tuntui lämpöä, avautumista ja iloa.

7 katselukertaa0 kommenttia