KOHTI VALOA

Ilmainen opas ihmisenä kasvuun

Image by Ashley Batz

KOHTI VALOA

Ihmisen kasvu rajoittuneisuudesta yhteyteen

Jani Roman

Mitä on ihmisenä kasvu? Miten ihminen voi kasvaa? Miten kasvu vaikuttaa ihmissuhteisiin ja elämässä onnistumiseen?

Miksi jotkut ovat viisaampia kuin toiset? Onko niin, että ihmiset eivät todellakaan ole samalla viivalla? Onko toisilla enemmän kypsyyttä kuin toisilla? Miten lapsuuden tapahtumat vaikuttavat tähän? Entä ylisukupolviset taakkasiirtymät?

Tiesitkö, että ikä ja viisaus eivät korreloi? Että valtaosa aikuisista jää alimmalle aikuisen kehitystasolle? Että ihmisenä kasvu ei olekaan itsestään selvää - kaikki eivät kasva.

Mitä keinoja meillä on edistää omaa kasvuamme?

Ja ennen kaikkea: miten ihmisenä kasvu vaikuttaa ihmiskunnan kykyyn kohdata jokainen päivä esillä olevia haasteita, jotka vaikuttavat koko planeettamme ekosysteemin selviytymiseen?

Lataa tästä itsellesi ilmainen opas ihmisenä kasvuun.

Dr. Jani Roman

Jani on tekniikan tohtori, väitellyt työpsykologiasta aiheena dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä. Dialogi on aitoa reflektiota, mikä on kaiken oppimisen ja oivaltamisen edellytys.

Jani on myös perhekonstellaation ja systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa, ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus myös psykodraamasta, joogasta ja mindfulnessista.

Jani on perustanut ihmisten välistä yhteyttä tutkivan Dialogi-instituutin, ihmisen kasvua tukevia kursseja järjestävän Enlightened Dialogue’n ja organisaatioiden kehittämistä tukevan Systems Enlightenment Oy:n.