Lähde mukaan kolmen tapaamiskerran ihmisyyden tutkimusmatkalle, joka on maksuton osallistujille.

Voit nyt hakea maksuttomaan konstellaatioterapiaryhmään Sielun ratkaisut. Ryhmässä on kolme 2,5 tunnin tapaamista ja siihen otetaan kuusi osallistujaa. Tapaamiset videoidaan ja niistä koostetaan pienoisvideosarja Sielun ratkaisut, joka esitetään Youtubessa.

Jokainen osallistuja saa oman konstellaation. Ryhmässä osallistujat saavat turvallisesti työstää itselleen tärkeitä asioita. Ryhmän terapeuttina toimii Jani Roman, joka on kokeneimpia konstellaation ohjaajia Suomessa. Hän johdattelee lempeästi osallistujia kohtaamaan niitä kysymyksiä, joita heidän sielunsa haluaa ratkaista.  

Osallistujan tulee sitoutua osallistumaan kaikkiin kolmeen tapaamiseen. Tapaamiset ovat ma 23.5, ma 30.5 ja ma 6.6 klo 18-20:30. Tapaamiset toteutetaan Zoom-yhteydellä.  

Tämä on pilotti uudenlaiselle konseptille. Videon tarkoituksena on tehdä konstellaatiota tunnetummaksi terapiamuodoksi – ja tiedämme, miten paljon jokainen konstellaatiota seuraava saa. Tämä siis tukee jokaisen katsojan itsensä oivaltamista ja ihmisenä kasvua. Video koostetaan jokaista osallistujaa kunnioittavasti.

Perhekonstellaatio on tehokas ja voimallinen keino työstää omia tunteitaan ja ihmissuhteitaan. Se sopii hyvin esimerkiksi parisuhdekysymyksiin, vanhempisuhteiden käsittelyyn, ylisukupolvisiin traumoihin ja vaikeiden tunteiden käsittelyyn. Se sopii myös elämänvalintojen pohtimiseen ja työasioiden kehittämiseen.  

Konstellaatio on upea mahdollisuus saada ravintoa omalle kasvulleen ihmisenä. Jokaisen konstellaation seuraaminen antaa itselle paljon – opimme jokaisesta konstellaatiosta itsestämme, mahdollisuuksistamme ja elämästä. 

Lähde sielun ratkaisut seikkailuun

Kolme toukokuun konstellaatioiltaa kuudelle
HAE 12.5 MENNESSÄ!