Webinaaritallenteet

Jatkuvasti täydentyvä kirjasto

Tervetuloa webinaaritallenteiden pariin!

Kirjasto täydentyy jatkuvasti. Kuukaudessa tulee 1-3 webinaaria.


Huomaa, että tämä sisältyy ED:n Piiriin! Ja että tässä kirjastossa ei ole mukana muita Piirin etuja, vaan pelkästään webinaaritallenteet. Käy siis katsomassa Piiriä klikkaamalla tästä.

Ostat pääsyn kuukaudeksi, kolmeksi kuukaudeksi tai puoleksi vuodeksi. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Jokaisesta videosta on mukana myös pelkkä ääniraita, jolloin voit kuunnella sen podcastina. Webinaaritallennekirjasto täydentyy jatkuvasti uusien webinaarien myötä. Webinaarit ovat livenä maksuttomia, mutta tallenteet voit katsoa vain Piirissä.

Sivun alaosasta näet seuraavat vain Piirin jäsenille avoimet tilaisuudet.

Voit heti katsoa ilmaiseksi videon "Mikä pidättelee rakkauttasi?" painamalla sen vieressä olevaa "PREVIEW"-nappia. Video antaa hyvää mallia Janin webinaareista.

"Janin mindfullness-harjoitukset ovat minulla tärkeitä. Pidän myös Janin syvällisistä luennoista, ne auttavat ymmärtämään sisäistä itseä ja kehittymään ja vahvistumaan. Janin lämmin ääni, hyväksyvä asenne ja selkeä kieli tekee vaikeistakin asioista ymmärrettäviä."

 "Niissä mennään asian ytimeen."  

"Olen saanut tallenteista oivalluksia ja työkaluja jotka rohkaisevat jatkamaan tutkimusmatkaani itsetuntemuksen lisäämiseksi.Teen päivittäin matkan varrella löytämiäni äänitteitä käyttäen meditaatioharjoituksen päivällä lyhyen ja iltaisin 30 min ennen nukahtamista ja Janin meditaatioharjoitukset ovat erittäin hyvä lisä näihin. Janilla on lempeä ääni ja hyvä puherytmi. Ainutlaatuinen ero muihin harjoituksiin on ollut se, että Janin harjoitukset ovat auttaneet erityisesti itsetutkiskelun esille nostamien tunteiden säätelyssä."

Sisältö

Osta pääsy webinaaritallenteisiin

Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

 • 6 kk:n maksu
 • 89.4

  every 6 months

  14,90 €/kk

  Osta 6 kk
 • Suosituin
  3 kk:n maksu
 • 59.7

  every 3 months

  19,90 €/kk

  Osta 3 kk