Oma voima UUDISTETTU

3 kuukauden matka siihen kuka todellisuudessa olet.

Lue tarkempi kuvaus klikkaamalla tästä.

Kurssin sisältö

”Hämmentää, miten syvältä työstävä kurssi; nostattanut rehellistä uutta itsestä, josta en ole ollut näin tietoinen, vaikka olin ajatellut, että olisin tietoinen.”

”Tässä on jotain sellaista taikaa, jonka uskon tekevän työtään minussa vielä kauan tämän kurssin jälkeenkin. Ja toisaalta, tunnen että etsiminen on loppunut!”

”Elämäni on helpottunut. Voin hengittää vapaammin, opin uutta.”

”Materiaali ja harjoitukset ovat loistavat!”

”Olen aivan uuden tasoisen ymmärryksen äärellä. Tiedän, että se jo häivähtelee monellakin tavalla, kuin odottaen kykyäni oivaltaa uudella tavalla koko elämää.”

”Janin videot ovat hyvin antaneet ison kuvan: ei mitään myyttejä, ei uskonnollisia kielikuvia eikä muitakaan lurituksia, vaan niin selkeää.”

Dr. Jani Roman

Jani on perhekonstellaation ja mindfulnessin pioneeri Suomessa.

Jani kouluttautunut syvällisesti terapiaan (seitsemänvuotinen psykodraamaohjaajakoulutus ja intensiivinen perhekonstellaation opiskelu mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin luona). Hän on kokenein konstellaatioterapeutti Suomessa ja monipuolisesti syventynyt ihmisenä kasvuun ja myös yhteisöjen kehittämiseen.  

Jani on myös tekniikan tohtori, väitellyt työpsykologiasta aiheena dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä. 

Osta kurssi