Elämälle mahdollisuus

Loving Grounded Awareness kolmen päivän intensiivikurssi

Kurssin esittely

"Kurssi antoi just niitä oivalluksia/ ymmärrystä mitä olen etsinyt. Kurssissa ei ollut mitään mitä jättäisin pois."
"Olet 1 parhaimmista joiden meditaatiot ovat olleet syvälle sydämeen meneviä. Olemuksesi jo rauhoittaa, kiitos."
"Syvällinen alustus viitekehyksestä ennen konstellaatioharjoitusta. Silti yllätyin ensikertalaisena täysin siitä, kuinka voimakas ja oivalluttava kokemus konstellaatio oli."
"Sain paljon irti ja koko kurssi kosketti mun sieluni"
"Ymmärrys lisääntyi elämää ja menneitä sukupolvia ja vanhempia kohtaan."
"Kiva kun katsot asioita hieman eri vinkkelistä kuin monet muut ohjaajat. Käytät eri sanoja mikä herättää mielenkiintoisia ajatuksia."
"Teet arvokasta työtä ja jaat viisautta jota ei voi rahassa mitata. Kiitos siitä todella paljon."

"Intensiivinen esitystapasi kosketti ja rauhoitti minua ja tuntui, että ymmärtämykseni kasvoi valtavasti ihmissuhteisiin, kiitos."

Jo yli 600 osallistujaa - palautteiden keskiarvo on 4,6

Elämä tapahtuu meissä ja ympärillämme. Mutta onko meillä aikaa, tilaa ja kykyä olla siinä läsnä? Haluaisitko oppia kohtaamaan itsesi ja työstämään sisälläsi olevia haavoja siten, että voit vapaammin elää elämää, joka tuntuu merkitykselliseltä?

Elämälle mahdollisuus -minikurssilla saat tukea läsnäolon taitosi ja tiedostamisesi kehittämiselle. Kurssi pohjautuu sekä mindfulnessiin että perhekonstellaatiosta tuleviin oivalluksiin siitä, mikä ohjaa ihmistä ja mikä painaa häntä – ja miten vapautua painolasteista, joita on turha enää kantaa.

Tällä 3 päivän intensiivikurssilla pidän kolme oppituntia, joiden aikana saat tehdä useita mindfulnessharjoituksia, joista osa hyödyntää perhekonstellaatiosta tulleita oivalluksia. Saat vahvistaa yhteyttä itseesi ja sinulle tärkeisiin ja rakkaisiin ihmisiin. Saat eheyttää sisäisiä haavojasi. Pääset kokemaan ja ymmärtämään, miten ihminen toimii – ja miten myötätuntoa ja rakkautta on todella mahdollista kokea.

Saat ihmisenä kasvun opas -pdf:n, kolme á 1,5 tunnin videota ja yhteensä 6 harjoitusta, joista viisi on meditaatioita ja yksi konstellaatioharjoitus.

Mindfulness eli tietoinen läsnäolo hyväksyen sen, mitä minussa tapahtuu, on auttanut jo miljoonia ihmisiä.

Siitä on tehty kymmeniä tuhansia tutkimuksia, jotka osoittavat, että mindfulnessin säännöllinen harjoittaminen lisää hyvinvointia, vähentää masentuneisuutta, kehittää itsetuntemusta ja myötätuntoa sekä sosiaalisia taitoja. Vaikutukset näkyvät myös aivojen toiminnassa ja rakenteessa – esimerkiksi pitkään meditaatiota harjoittaneiden aivot ovat poimuttuneempia kuin samanikäisten ei-harjoittajien. Jo muutaman kuukauden säännöllinen harjoittaminen voidaan nähdä magneettikuvauksissa: aivokuoren pintakerros paksuuntuu, ja aktiivisuus siirtyy alakuloisuuteen liittyviltä alueilta onnellisuuteen liittyviin aivoalueisiin. Traumatutkimuksissa on nähty, että mindfulnessin harjoittaminen auttaa posttraumaattisiin oireisiin.

Entä sitten perhekonstellaatio?

Se auttaa meitä ymmärtämään, mikä ohjaa valintojamme. Sen kautta voimme nähdä, miten perhedynamiikat elävät sisällämme ja miten ne vaikuttavat valintojemme ja toimintamalliemme lisäksi tunteisiimme ja ihmissuhteisiimme. Tunteet nimittäin tulevat perintönä. Puhumme silloin taakkasiirtymistä. Perhekonstellaation avulla voimme tunnistaa ja työstää näitä, ja vapautua alitajuisista painolasteista, ja vihdoinkin alkaa elää omaa elämäämme.

Tämä kurssi on todellakin Elämälle mahdollisuus.

Mitä Loving Grounded Awareness tarkoittaa?  

Loving Awareness on ehkä monelle tuttu – se tarkoittaa myötätuntoista läsnäoloa. Se on mindfulnessin perusta. Lisäsin tuohon sanan ”grounded”, joka viittaa perhekonstellaatiosta tulevaan ymmärrykseen: emme ole irrallisia, olemme osa isompaa tarinaa. 

Kannamme sisällämme – sydämessämme – meille rakkaita ihmisiä ja koko perhettämme. Kun voimme kohdata näitä sisäistettyjä suhteita ja eheyttää niitä, me vapaudumme taakoista, joita olemme tiedostamatta kantaneet.

No, nyt tiedät kaiken tarpeellisen tästä kurssista. 😊  


Lämpimästi tervetuloa ihmisenä kasvun tutkimusmatkalle! 

Jani Roman

Dialogisuuden, mindfulnessin ja perhekonstellaation pioneereja. Hän on harjoittanut meditaatiota vuodesta 1996 ja tehnyt psykodraamaa vuodesta 1994. Jani on käynyt seitsemänvuotisen psykodraamaohjaajakoulutuksen.

Perhekonstellaatiota hän on tehnyt vuodesta 2002 ja ohjannut tuhansia konstellaatiota niin terapiana kuin organisaatioiden kehittämisen yhteydessä.

Hänen kursseilleen on osallistunut lähes 10.000 ihmistä.  

Jani on tekniikan tohtori, väitellyt vuonna 2005 työpsykologiasta aiheena dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä. Jani on myös yksi kokeneimmista yhteisen kulttuurin rakentajista fuusiotilanteissa Suomessa.

Jani asuu Karjaalla perheensä kanssa. Hän tekee päivittäin pitkiä kävelyretkiä metsässä koiransa kanssa. Luonto on lähellä hänen sydäntään.

Kurssin sisältö

”Mindfulness-, oma voima- ja pieniä ihmeitä-kurssisi ovat avanneet aivan erilaisen tavan meditoida ja työstää omia tuntemuksia. Olen saanut oma voima kurssin harjoituksista oivalluksia sukupolvien yli siirtyvästä taakasta ja uusista tavoista lähestyä tätä asiaa ja etenkin tunteita, joille en osannut aikaisemmin nimetä lähdettä. Kiitos sinulle upeista koulutuksistasi. Vien niitä sydämessäni eteenpäin saatuani niistä itse paljon voimaa.”

Ilmoittaudu alta

  • Kertamaksu
  • 89

    Osta kurssi
  • Kolme syvällistä oppituntia - intensiivinen tietopaketti ihmisenä kasvuun
  • Viisi meditaatioharjoitusta
  • Yksi konstellaatioharjoitus
  •