ED:n Piiri

Piiri on ystävien yhteisö ihmisenä kasvun teeman ympärillä

Tervetuloa ED:n Piiriin!

Vuorovaikutteisia online konstellaatio-, mindfulness- ja dialogi-iltoja. Edullisempia pidempiä konstellaatiotilaisuuksia. Jatkuvasti täydentyvä webinaaritallennekirjasto. Ajankohtaisia lisäetuja.

Hintaan, joka on jopa liiankin edullinen!
Sillä mitä maksaa vaikkapa konstellaatioilta?
Piiri on jopa edullisempi kuin normaali konstellaatioilta - ja saat sen lisäksi paljon paljon muuta.


Ostat pääsyn kuukaudeksi. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.  

Jokaisesta videosta on mukana myös pelkkä ääniraita, jolloin voit kuunnella sen podcastina. Webinaaritallennekirjasto täydentyy jatkuvasti uusien webinaarien myötä. Webinaarit ovat livenä maksuttomia, mutta tallenteet voit katsoa vain Piirissä.  

Alempaa tältä sivulta näet Piirin kaikki edut ja seuraavat vain Piirin jäsenille avoimet tilaisuudet.


"Janin mindfullness-harjoitukset ovat minulla tärkeitä. Pidän myös Janin syvällisistä luennoista, ne auttavat ymmärtämään sisäistä itseä ja kehittymään ja vahvistumaan. Janin lämmin ääni, hyväksyvä asenne ja selkeä kieli tekee vaikeistakin asioista ymmärrettäviä."

"Niissä mennään asian ytimeen."

"Olen saanut tallenteista oivalluksia ja työkaluja jotka rohkaisevat jatkamaan tutkimusmatkaani itsetuntemuksen lisäämiseksi.Teen päivittäin matkan varrella löytämiäni äänitteitä käyttäen meditaatioharjoituksen päivällä lyhyen ja iltaisin 30 min ennen nukahtamista ja Janin meditaatioharjoitukset ovat erittäin hyvä lisä näihin. Janilla on lempeä ääni ja hyvä puherytmi. Ainutlaatuinen ero muihin harjoituksiin on ollut se, että Janin harjoitukset ovat auttaneet erityisesti itsetutkiskelun esille nostamien tunteiden säätelyssä."

Uusi kurssi alkaa 11.10!

Autenttinen elämä

Olla sinut itsensä kanssa. Kyetä katsomaan toisia silmiin, samanarvoisena. Ystävänä. Olla ystävä itselle ja läheiselle.

Se on elämänmittainen polku kuljettavaksi, ja nyt otamme tärkeän askeleen sen suuntaan. Se, mihin laitat energiaasi, se kehittyy.

Autenttinen elämä on kolmen kuukauden pituinen kurssi, jossa kiinnitämme huomiota muutamaan ratkaisevan tärkeään asiaan elämässä: olla aito itseään kohtaan, olla aito ystäviään kohtaan, ja olla aito parisuhteessa.

Autenttinen elämä on vain ED:n Piirin jäsenille, eikä se maksa heille mitään. Se sisältyy Piirin kuukausimaksuun live online konstellaatioiltojen ja mindfulnessiltojen, webinaaritallenteiden, minikurssien ja muiden etujen kanssa.

Autenttinen elämä alkaa 11.10 ja kestää kolme kuukautta. Sinä aikana saat kohdistaa huomiosi itsesi aitoon kohtaamiseen, autenttisen ystävyyden ja autenttisen parisuhteen kehittämiseen.

Osa 1: Autenttinen itse
Kuka olen, ja mitä tunnen? Voinko olla rehellinen itselleni, katsoa itseäni sellaisena kuin olen? Miten voin kehittää sisäistä turvallisuuttani, jotta voin levollisesti olla sen äärellä mitä minussa tapahtuu? Kun voin olla myötätuntoisesti itseni kanssa, ystävä itselleni, kykenen olemaan sitä myös muiden kanssa. Kykyni ja mahdollisuuteni vapautuvat.

Osa 2: Autenttinen ystävyys
Millainen ystävä olen? Ystävyys on pyhää, sillä mitä tärkeämpää meillä on kuin aikaa? Aika, jonka annamme, on arvokkainta. Voimme olla ystäviä läheisillemme, lapsillemme, vanhemmillemme ja kenelle tahansa, jonka kohtaamme. Autenttinen, aito ystävyys on tutkimusmatka, joka rikastuttaa meitä. Me tarvitsemme yhteyttä muihin, peilausta muilta ja muiden kanssa. Me olemme ihmisiä ihmisten joukossa. Me kasvamme ihmissuhteidemme kautta – itse asiassa mitä muuta ihmisenä kasvu on kuin kasvua suhteissa?

Osa 3: Autenttinen parisuhde
Kuljemme vieläkin intiimimpään suhteeseen, parisuhteeseen. Se on aivan erityinen ystävyys. Me jaamme elämämme – ja annamme sitä kaikkein arvokkaintamme: läsnäoloamme ja aikaamme. Millainen olen parisuhteessa? Mitä annan, ja miten kykenen ottamaan vastaan? Miten voin kasvaa tässä suhteessa, kasvaa ihmisenä, ja tunnistaa se historiallinen, ainutlaatuinen merkityksellisyys, mikä on juuri tässä suhteessa, sillä jokainen suhde on ainutkertainen? Kaikki on muutoksessa ja liikkeessä, mikään ei ole pysyvää. Vain tässä hetkessä me voimme rakastaa.

Kurssin sisältö ja aikataulu

Osa 1 Autenttinen itse: aito itsensä kohtaaminen ja hyväksyminen.
11.10. klo 18-19.30 Alustus ja meditaatioharjoitus. Kotitehtäviä itsensä kohtaamiseen.
25.10. klo 18-19 Ryhmäharjoitus. Kuulluksi ja nähdyksi tuleminen.

Osa 2 Autenttinen ystävyys: ystävän kohtaaminen, miten voin kasvaa ystävänä.
8.11. klo 18-19.30 Alustus ja meditaatioharjoitus. Kotitehtäviä autenttisen ystävyyden kehittämiseen.
15.11. klo 18-19 Ryhmäharjoitus. Miten kohtaan ystävän, annan ja vastaanotan.

Osa 3 Autenttinen parisuhde: miten olen parisuhteessa, miten voin kasvaa puolisona.
7.12. klo 18-19.30 Alustus ja meditaatioharjoitus. Kotitehtäviä autenttisen parisuhteen kehittämiseen.
13.12. klo 18-19 Ryhmäharjoitus. Miten olen puoliso, annan ja vastaanotan tässä läheisessä suhteessa.

Kunkin osan alustus ja meditaatioharjoitus on tallenteena kuukauden ajan, ja sitten se poistuu. Eli jos et pääse live online tapahtumaan, niin voit katsoa sen tallenteena ja alkaa tehdä siihen kuuluvia harjoituksia.

Kuhunkin osaan kuuluva ryhmäharjoitus on vain live online tapahtuma, eli niistä ei tule tallennetta. Jos et pääse johonkin mukaan, se ei kuitenkaan estä kurssille osallistumista, sillä saat alustustallenteesta kuukauden kotitehtävät, ja voit tehdä niitä itsenäisesti. Ryhmäharjoitus tukee prosessia ja on suositeltavaa, jos haluat saada mahdollisimman paljon tästä kurssista.

Kurssi sisältyy ED:n Piiriin, jonka hinta on vain 39 euroa kuukaudessa. Tallenteet kustakin osasta ovat kuukauden ajan näkyvillä, ja sen jälkeen ne poistuvat, eli sen jälkeen et voi enää kurssia käydä.

Piiri kerää meidät yhteen ihmisenä kasvun teeman ympärille

Piiriin kuuluu myös noin kerran kuukaudessa järjestettävä Konstellaatioilta Zoom-yhteydellä, jolloin kahden tunnin aikana tehdään konstellaatio osallistujien kysymyksestä tai yhteinen konstellaatioharjoitus. Tämä on ainutlaatuinen ja todella EDULLINEN mahdollisuus osallistua säännöllisesti konstellaatiotyöskentelyyn - edullisempi kuin normaalisti konstellaatioillat, ja sen lisäksi saat paljon muuta.

Live on aina live, sillä aikamme ja läsnäolomme on arvokkainta, mitä voimme antaa.

Voit osallistua myös säännöllisesti järjestettäviin Loving Grounded Awareness -iltoihin, joissa tuetaan mindfulnessin harjoittamista.

Piirin jäsenet saavat myös alennuksen kolmen tunnin Yksinäisyydestä yhteyteen -konstellaatiotilaisuuksista (norm. 49 €, Piirin jäsenille 29 €).

Piiri sisältää webinaarien tallenteet, ja sen lisäksi uutena on webinaarien jälkeen toisinaan järjestettävä Dialogi-ilta, jossa voit osallistua keskusteluun pienryhmissä ja suuressa ryhmässä webinaarin herättämien ajatusten pohjalta.

Lisäksi tulee muita vain Piirin jäsenille tulevia etuja, joista kerrotaan sähköpostitse.

Huomaa, että Konstellaatioiltoja, Dialogi-iltoja ja Yksinäisyydestä yhteyteen -tilaisuuksia ei tallenneta, vaan ne ovat live online tilaisuuksia - siis livenä koettavia.

Alennus Oma voima -kurssista

Uutena etuna on 100 €:n Oma voima kurssista!

Oma voima -kurssi on kolmen kuukauden mittainen syvällinen matka, joka on muuttanut jo satojen ihmisten elämän.

Minikursseja

Saat nyt myös heti käyttöösi minikurssit parisuhteesta ja vanhemmuudesta. Syvällisiä konstellaatioita, jotka tuovat selkeyttä. Näille ei ole voi suoraan laskea edes rahallista arvoa, sillä nämä ovat saatavilla vain Piirin jäsenenä.

Piirin sisältö:  

Konstellaatioilta 2 h (n. 1 krt/kk)
Loving Grounded Awareness -illat 1 h (n. 1 krt/kk)
Dialogi-illat 1 h toisinaan webinaarien jälkeen
• Webinaaritallenteet (webinaareja 1-4 krt/kk)
• Alennus 20 € Yksinäisyydestä yhteyteen -konstellaatiotilaisuuksista 3 h
• Alennus 100 € Oma voima -kurssista
• Minikursseja, jotka avoimia vain Piirin jäsenille
• Muita ajankohtaisia etuja

Etujen arvo on suoraan laskettuna 120 euroa, mutta todellisuudessa paljon enemmän, sillä minikursseille ja Autenttinen elämä -kursseille ei ole laskettu hintaa.

Live online -tilaisuuksia

Live on aina live! - vuorovaikutteista kohtaamista osallistujien kysymyksistä.
Näihin live online -tilaisuuksiin pääset vain Piirin jäsenenä.
(Ja aika ja läsnäolo on arvokkainta, mitä voimme antaa, siksi live on erityistä.)

Osallistujien kommentteja konstellaatioilloista:

"Oli tosi lämminhenkinen, armollinen ja läsnäoleva ilta. Hiljaisuus puhui kaiken yli omassa mielessä ja ilta oli antava ja merkityksellinen minulle. Kiitos ❤️"
"Ilta tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä kohtaamaan itseä hyväksyvällä/ myötätuntoisella tavalla turvallisen ohjauksen kannattelemana."
"Saatoin tunnistaa omia kipukohtiani ja päästä hetkeksi ”vapauteen” ahdistuksen ja syyllisyyden tunteesta, kun ymmärsin ”että en itse ole luonut itseäni”, kuten sanot."
"Läsnäoleva ja se asiasisältö oli todella puhutteleva joka uppsi minuun, toi turva tunteen omaan keskeneräisyyteen, tuli tunne että tätä haluaisi tutkia lisää itsessä ja suhteessa toisiin"
"Mystinen vaikutus.... :) vaikka vain kuuntelin...."

Alennuksia live online -tilaisuuksista

Alennus kursseista

Muuttanut jo satojen ihmisten elämän. Sisältää kaikkein keskeisimmät perhekonstellaation oivallukset. Saat kohdata elämäsi perustukset ja eheyttää alitajuista suhdettasi vanhempiisi ja keskeisimpiä ihmissuhteitasi - ja kasvaa enemmän siksi, mikä olet.

Kursseja Piirin jäsenille

Autenttinen elämä - 3 kuukauden live online kurssi, alkaa 11.10

Minikursseja heti läpikäytävissä

Parisuhde

Vanhemmuus

Upcoming Live Classes

Mukaan kuuluu myös

Upcoming Webinars

There are no results found.

Hanki tästä Piirin jäsenyys itsellesi

 • Live 1 kk
 • 39

  per month Osta 1 kk
 • Webinaaritallenteet
 • Alennuksia
 • Konstellaatioiltoja
 • Mindfulnessiltoja
 • Dialogi-iltoja
 • Muita etuja
 •